محل تبلیغات شما

خواص روغن آرگان

روغن آرگان از گیاهی به همین نام استخراج می‌شود که جز گیاهان بومی مراکش است. برای پنج سال باید منتظر بمانید تا این درخت به ثمر بنشیند و میوه بدهد. اما میوه‌ای که به بار می‌نشیند ارزش این‌همه صبر کردن را دارد. سرشار از مواد غنی و ویتامین‌هایی مانند ویتامین E و اسیدهای چرب می‌باشد و در شرایط دشوار آب و هوایی نیز به رشد خود ادامه می‌دهد. این خواص تأثیر شگفت‌انگیزی روی

پوست و

مو داشته و به همین دلیل جز یکی از مواد پرکاربرد در

محصولات آرایشی و بهداشتی به شمار می‌رود. بعلاوه یکی از ویژگی‌های شگفت‌انگیز این روغن آن است که می‌توان از آن به‌صورت خالص استفاده کرد و از تأثیرات بی‌نظیر آن بهره برد و حتماً لازم نیست به‌عنوان افزودنی در انواع کِرِم‌ها، لوسیونها و سایر مواد بکار برده شود.


کیمیانفیس

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما
موسسه خیریه سگال

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تبلیغات متنی